info@lamargaridoia.cat S.C.E. La Margaridoia

Grup de teatre "LA SALA"

¡¡ Assajos dilluns i dimecres a les 18:00h. Telf. de contacte: 630.731.368 !!

Vídeos d'algunes actuacions: "Tinc un milió" Capítol 8: https://youtu.be/uPjyk5qmhsM

Capítol 7: https://youtu.be/LXmb21UBHV0 Capítol 6: https://youtu.be/yOa0USvwXbA

Capítol 5: https://youtu.be/GtYxMFlcqkU Capítol 4: https://youtu.be/8PMxBnacpz0

Capítol 3: https://youtu.be/aS5Gua7a538 Capítol 2: https://youtu.be/i7VUXYIUqHQ Capítol 1: https://youtu.be/X02kTL2cmVU

Una mica de història......

El grup de teatre "La Sala", es va crear al 2010.
La seva primera obra ha sigut: AMIGAS PIADOSAS Y OTRAS COSAS, escrita i dirigida per Auri Pecho Hermoso. Les actrius participants van ser: Teresa Agut, Rosa Fabregas, Pepita Trias, Lluisa Gutiérrez, Carmen Parisi, Victoria Tutusaus, Carmen Vilanova. Apuntadora: Paqui Borrego. Es va estrenar el 17 de juny del 2012 a la Societat.

la segona obra: "ENS A CAIGUT LA SOGRA" de Lluïs Couquard, i dirigida por Auri Pecho Hermoso. Interpretada per: Edu Díaz, Purita Lardón, Teresa Agut, LLuisa Guiérrez, Josep-Joan Aullón, Jaume March, Pepita Trias i Victoria Tutusaus. Apuntadora: Paqui Borrego. Es va estrenar el 8 de juny del 2014 a la Societat.

La tercera obra: "MONTSERAT, MARTA I MARIA" de Josefina Altés i dirigida per Auri Pecho Hermoso. Interpretada por: Tània Pagés, Purita Lardón, Victoria Tutusaus, Assumpció Mateu, Teresa Agut, Jaume March, Pepita Trias y Lluisa Gutiérrez. Apuntadora: Paqui Borrego. Es va estrenar el 5 de juny de 2016 a la Societat.

La quarta obra: "LES GATES", escrita i dirigida por Auri Pechohermoso. Interpretada por: Purita Lardón, Victoria Tuttusaus, Pepita Trias, Assumpció Mateu, Lluisa Gutiérrez, Paqui Borrego, Josep-Joan Aullón, Tània Pagé i Teresa Agut. Apuntadores: Paqui Borrego y Maria Gual. Es va estrenar el 27 de maig en La Granada.

Assajos dilluns i dimecres a les 19h. Tel. contacte 630 73 13 68

Grup de teatre "T.A.M."

¡¡Assajos els dijous a les 20:15h. !! Tel. contacte: 663.460.023

Vídeos d'algunes actuacions: OBRA "El Trampós Entrampat" Cap. 10: https://youtu.be/fo45jsvsZ2g

Capítol 9: https://youtu.be/7A7nmEFieno Capítol 8: https://youtu.be/fXBoY9MMDRU

  1. Una mica de història......

Era a principis de l’any 2010 quan en Paco Martos (el fotògraf), membre de la junta de la Societat Coral i d’Esbarjo La Margaridoia, va re-impulsar una secció de teatre en aquesta Societat centenària fundada l’any 1902. El grup va néixer com una secció més i per això ens vem fer dir TAM: Teatre Amateur Margaridoia. En Paco va fer saber la proposta a uns quants veïns i veïnes, als quals ens va engrescar per formar-ne part i de seguida vam posar fil a l’agulla.
Els primers dies ens trobàvem a casa del mateix Paco per llegir la que seria la nostra primera representació, “EL TRAMPÓS ENTRAMPAT”. Es tractava d’una comèdia en tres actes del dramaturg català Nicasi Camps (Nick Hassey), una comèdia d’embolics amb un repartiment de 10 personatges. Assaig rere assaig, l’obra va anar agafant forma tot i les mancances teatrals que teníem per ser la primera vegada que pujàvem dalt l’escenari. A pocs dies de l’estrena, aquell amic del poble que sempre ha de dir la seva i que s’encarregava dels decorats, el Raimon Sendra (de Cal Pastor), ens va ajudar a polir detalls i va posar allò que en diem “la cirereta al pastís”. El diumenge 16 de gener del 2011, per la Festa Major d’hivern, fem la primera representació amb un èxit tant rotund que ni nosaltres mateixos ens ho creiem. Dos mesos després la vam repetir a la Societat i una altra vegada aquell juliol durant la Festa Major a la plaça Pau Casals. Més tard a diferents indrets de la comarca.
El grup va continuar amb el Raimon al capdavant. Tots miràvem de trobar una nova obra amb un argument que anés bé pel nostre estil, fins que vam topar amb el “EL MILLOR DEPENDENT DEL MÓN”, una farsa en tres actes de Francesc Lorenzo estrenada també per la nostra Festa Major d’hivern el 19 de gener de 2014. Igualant l’èxit de l’anterior, el veïnat ens omplia d’elogis i la vam tornar a repetir a la pròpia Margaridoia i a altres pobles que ens ho van demanar.
Amb aquests èxits el grup va anar creixent i vam necessitar noves incorporacions. Uns van continuar fent d’actors, altres d’apuntadors/es, escenògrafs, tècnics d’il·luminació, de so o d’ajudants de direcció. En definitiva, tots implicats en allò que comportés millorar l’espectacle. Amb aquesta nova composició ens vam atrevir amb l’obra “BOJOS PEL BISTURÍ”, un vodevil de Ray Cooney ple d’embolics, amb moltes entrades i sortides d’escenari i amb un total de 12 personatges sobre l’entarimat. Tot un repte del qual vam aprendre molt. Aquesta obra la vam estrenar un 15 de gener de 2017 i novament la vam portar a diferents pobles propers.
Ja al 2020, després d’un període d’inactivitat per diferents circumstàncies personals, les ganes de tornar a fer teatre ens van portar a representar l’obra “MENTIDERS” d’Antony Neilson. Una vegada més, aconseguim omplir la sala de la Margaridoia de gom a gom el diumenge en què celebrem la FM d’hivern. Malauradament, la pandèmia del COVID-19 ha impedit seguir amb el calendari de representacions que teníem previst. No obstant, esperem poder reprendre l’activitat ben aviat!
Recordeu que podeu seguir-nos al grup de Facebook “TAM – Grup de Teatre Amateur Margaridoia”.
Ens veiem al teatre!!!!

Assajos els dijous a les 22:00 Tel. contacte 669 46 00 23

AMB EL SUPORT DE